Henkilöstössä vaihtuvuutta
Henkilöstössä vaihtuvuutta
Sosionomi-diakoniaopiskelija Jonna Lemmetyinen suorittaa opintoihinsa liittyvää harjoittelua Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa syys-joulukuussa.

Henkilöstössä vaihtuvuutta

Syksy on tuonut ja vienyt kasvoja. Palvelualtis henkilökuntamme on seurakuntalaisten apuna.

Varhaiskasvatukseen

Minna Toivosen ollessa vuorotteluvapaalla varhaiskasvatuksen joukko täydentyy Miisa Järvisellä. Hän toimii lastenohjaajana jouluun saakka.

miisa jarvinen

"Olen Miisa Järvinen, 24-vuotias Mikkelistä valmistunut yhteisöpedagogi. Kesän vietin Lapissa Kemijärven seurakunnan nuorisotyöntekijänä. Luonto, ihmiset ja luovuus ovat lähellä sydäntäni. Harrastuksiini kuuluu tanssi sekä koirani Kuutin kanssa ulkona seikkailu. Innolla odotan mitä tuleva puolivuotinen pitää sisällään."

Työharjoittelussa

700 lemmetyinen

"Olen Jonna Lemmetyinen, 34-vuotias sosionomi-diakoniopiskelija Juvalta. Perheeseeni kuuluu aviomies ja lapset Venla (12v.) ja Veikko (10v.) sekä cairnterrieri Aura. Aiemmalta koulutukseltani olen lastenohjaaja ja työskentelin Juvan seurakunnan vs. nuorisotyönohjaajana. Opiskelen työn ohessa Pieksämäen Diakonia-ammattikorkeakoulussa. Olen pääpiirteissään parillisilla viikoilla harjoittelemassa diakonin työtä Mikkelissä ja valmistuminenkin häämöttää vuoden päässä."

Perheneuvojan virkaan

noora lindroos

Noora Lindroos on filosofian maisteri ja seksuaalineuvoja, ja kotoisin Kuopiosta. Noora päätyi töiden perässä Jyväskylän ja Helsingin kautta Mikkeliin, jossa hän on asustellut nelisen vuotta. Mikkelistä onkin jo ehtinyt muodostua hänelle kiva, luonnonläheinen kotikaupunki.

Nooran viimeisimpänä työnä Viola ry:n Miesten asemalla hän pääsi syventymään niin yksin elämisen kuin lähisuhteidenkin iloihin ja suruihin ja sukupuolisensitiiviseen työskentelyyn. Työssään hän käyttää luovia menetelmiä. Kahvin Noora nauttii kauramaidolla ja huumorin mustana.

Viestintäassistentiksi

henna hirvonen

Yhteiskuntatieteiden maisteri Henna-Leena Hirvonen aloitti 1.6. viestintäassistentin viransijaisena ja se jatkuu 12.12. asti. Henna vasta seurakunnan verkkopalveluiden ylläpidosta ja kouluttamisesta sekä kirkollisista ilmoituksista. Palvelunumero on 0400 143 277.