Dixie Harlem
Dixie Harlem
Jazzyhtye Dixie Harlem esiintyy sunnuntaina 10.10. klo 16 Pitäjänkirkossa. Kirkkokonsertin ohjelmistossa kuullaan hengellistä jazzmusiikkia.

Dixie Harlem svengaa Pitäjänkirkossa 10. lokakuuta!

Tervetuloa kuuntelemaan, kun Dixie Harlem herkistelee hengellisen musiikin äärellä sunnuntaina 10. lokakuuta klo 16 Pitäjänkirkossa.

Dixie Harlem on jyväskyläläinen jazzyhtye, joka on perustettu vuonna 1992. Yhtye on esiintynyt useilla jazz-festivaaleilla ja -klubeilla, konserteissa sekä moninaisissa juhlatilaisuuksissa. Se on myös julkaissut kaksi cd-levyä: Tien päällä (1997) ja 20-vuotisjuhlalevyn Kivaa ei malta lopettaa (2013). Alussa ohjelmisto koostui dixielandista, vähitellen mukaan otettiin swingtyylisiä ikivihreitä sekä -latinalaisamerikkalaista musiikkia. Hengellistä jazzmusiikkia yhtye otti ohjelmistoon vuonna 2008. Nyt tätä ohjelmistoa on esitetty menestyksekkäästi useissa kirkko-konserteissa, ja yleisö on ottanut sen omakseen.

Dixie Harlemin soittajat ovat ammattilaisia ja kokeneita harrastajia. Yhtyeessä esiintyvät Esa Markku Juutilainen (tenorisaksofoni ja huilu), Juha Lauttamus (trumpetti ja laulu), Ilkka Mäkitalo (klarinetti, alttosaksofoni ja bassoklarinetti), Jorma Suuronen (pasuuna), Ari Saksa (piano), Unto Lappalainen (basso) sekä Jukka Valtonen (rummut).

Konserttiin on vapaa pääsy ja vapaaehtoinen ohjelma-maksu.

Virsi-illat Kirkonmäen seurakuntatalolla kerran -kuukaudessa tiistaisin klo 18.

Yhteislaulua ja asiaa virsistä kanttori Jouni Vaajan johdolla. Tervetuloa laulamaan ja ehkä vähän oppimaankin!

21.9. Jaakko Finnon jalanjäljissä
12.10. Koraalien kultainen 1600-luku
9.11. Kirkkovuoden lopun tunnelmissa