Pyhiinvaellusta kirjojen kanssa

Hyvä teko tarttuu -hankkeen kehittäjätiimi on ideoinut taas uutta. Huhtikuun lopussa kokeillaan hengellisen kirjallisuuden lukupiiriä, joka toteutetaan luonnollisesti etänä.

”Olin puolitoista vuotta sitten hiljaisuuden retriitissä Susiniemessä ja selailin siellä kiinnostavia kirjoja. En ole kuitenkaan saanut aikaiseksi palata niihin. Tarvitsisin kirjavinkkausta. Yksin lukeminen on antoisaa, mutta kristillisyyden olemukseen kuuluu myös yhteisöllisyys, jakaminen.” Aila Marjamaa HTT-kehittäjätiimistä kertoo. Pastori Jaana Pietiläinen muistelee kokemustaan vuosien takaa, kun muutaman naisen porukka kokoontui lukemaan toisilleen: ” Päätimme kokoontua sen ympärille, mikä tuntui meistä kaikista hauskalta. Luimme tarinoita ja keskustelimme niistä. Hauskaa oli.”

Pyhiinvaellus kirjojen kanssa alkaa keskiviikkona 21.4.2021 klo 18. Toimintaa kokeillaan ja kehitetään ensin muutaman kerran ja katsotaan, onko sille kysyntää vai tarvitaanko ryhmiä jopa lisää. Sopiva yhden ryhmän koko lienee n. 8-10 hlöä. Mukana on pastori Jaana Pietiläinen, joka toimii jatkossakin ryhmän kirjavinkkaajana. Ensimmäisellä kerralla kuunnellaan ääneen luettua tekstiä, jonka ääressä pohdiskellaan sekä jokainen itsekseen että yhdessä.

Ryhmään voi ilmoittautua Jaanalle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 0400 143 269.